Always Your Friend Derma Revitalize - Nourish Shampoo

Always Your Friend Derma Revitalize - Nourish Shampoo

Heeft je lieve viervoeter helaas vachtproblemen of wil je gewoon altijd de beste verzorgingsproducten gebruiken voor je hond? Dan is de lijn van Always Your Friend echte de beste aanschaf! Deze keer behandelen we de Nourish Shampoo.

Je vindt de shampoo door HIER te klikken.

Een essentiële shampoo met colloïdaal zilver om slechte geurtjes en allergieën te bestrijden. Verzacht irritatie en helpt gezonde cellen weer op te bouwen. Aloë vera, zachte natuurlijke reinigingsmiddelen en kruidenoliën werken in perfecte harmonie om onzuiverheden effectief te verwijderen. Rijke essentiële oliën en biologische oliën vormen een krachtige synergie om het haar te behandelen, te hydrateren, te verzachten en glans aan het haar toe te voegen. Tegelijkertijd stimuleert het de folliculaire circulatie om de voeding te verbeteren en een sterke, langdurige haargroei te bevorderen. Natuurlijke bentonietklei helpt gifstoffen uit de poriën te verwijderen en laat de huid genezen. Het doet wonderen vanaf het eerste gebruik. Zacht en geschikt voor veelvuldig gebruik. Waarschijnlijk de meest effectieve shampoo om voor uw pup te gebruiken.

- Bevordert de haargroei
- Bestrijdt bacteriën, schimmelinfecties en virussen
- Effectief tegen de meeste bekende huidaandoeningen
- Elimineert slechte geur
- Biedt diepe hydratatie
- Versterkt, verzacht en geeft glans aan het haar
- Irriteert niet

Geformuleerd voor honden met huid-/haarproblemen. Vanwege de rijke ingrediënten wordt het aanbevolen voor alle haartexturen en -types, en voor normale tot droge huidtypes. Het beste bewaard op een donkere plaats.

Voedende shampoo-toepassing
Goed schudden voor gebruik. Bevochtig het gecoate oppervlak met warm water. Breng de shampoo aan zoals hij is, of verdun maximaal 10 delen water op 1 deel shampoo. Grondig inmasseren met de verdunde shampoo en uitspoelen. Herhaal de behandeling en droog het daarna goed af met een warme handdoek en eventueel een föhn.
Vrij van potentieel schadelijke ingrediënten
Voedende shampoo bevat geen SLS (natriumlaurylsulfaat), PEG, kleurstoffen, parabenen, dierlijke bijproducten, minerale olie, ethanolaminen, GGO's (genetisch gemodificeerde organismen), wasmiddelen, propyleenglycol. Het is glutenvrij, koolstofneutraal, pH-gebalanceerd en veganistisch.

Ingrediënten
Water, glycerine, bentonietklei, aloë barbadensis*, oppervlakteactieve stoffen afgeleid van kokosnoot en raapzaad, panthenol, colloïdaal zilver, zilvercitraat, mild conserveermiddel, conditioneringsmiddelen, extract van salix alba schorswater, Olea Europaea (olijf) olie*, vitamine E-acetaat, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) bladolie, Mentha Piperita-extract, Mentha Spicata-extract.
* Biologische gekweekte ingrediënten

250 ml ℮ / 8,45 fl oz
SUBHEADING

Blog posts