Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00
Winkelwagen 0

Over ons


Dierenspeciaalzaak Het Vachtje is een gezellige dierenspop de Haarlemmerdijk in Amsterdam die staat voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis, service en advies. Bij dierenwinkel Het Vachtje vind je dierenbenodigdheden voor uw honden, katten, (buiten)vogels, vissen, knaagdieren en reptielen.

DIERVOEDING
Dierenwinkel Het Vachtje heeft verschillende merken (dieet, biologische, vegetarische, gluten en graanvrij en rauwvlees) diervoedingen voor honden en katten. Ook hebben wij voer voor (buiten)vogels, knaagdieren en vissen. Levend voer voor reptielen hebben wij wekelijks op bestelling.

ONZE WEBSHOP
Vrijwel ons gehele winkelassortiment kunt u ook online kopen. Mist u een artikel of heeft u vragen? Bel dan 020 341 3363 of 0616577844.

DIERENVOEDING
Dierenwinkel Het Vachtje heeft verschillende merken (dieet, biologische, vegetarische gluten en graanvrij en rauwvlees) diervoedingen voor honden en katten. Ook hebben wij voer voor (buiten)vogels, knaagdieren en vissen. Levend voer voor reptielen hebben wij wekelijks op bestelling.

VACHTVERZORGING

Dierenwinkel Het Vachtje heeft vachtverzorgende producten en professionele trimbenodigdheden voor elke huisdiereigenaar. Wij helpen u graag op weg om deze producten zorgvuldig te gebruiken. Wij zijn gecertificeerde honden en kattentrimmer en geregistreerd bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteer Bedrijf) www.abhb.nl.

KATTENTRIMSALON

Dierenwinkel Het Vachtje trimt katten op een professionele vacht en diervriendelijke manier. Wij zijn gespecialiseerd in (vervilte) kattenvachten. Trimmen is op afspraak en hiervoor kunt u ons bellen of langskomen in de winkel.

OREN, NAGELS EN TANDVERZORGING
Dierenwinkel Het Vachtje kan uw professioneel  helpen met honden met oorproblemen. Wij hebben veel Doodles en poedels van oorproblemen afgeholpen. Ook knippen wij honden-, katten- en konijnennagels. Wij maken het gebit van uw hond schoon - mits u hond dit toelaat - bij normale plaque. Wij verwijderen professioneel teken.

DUURZAAM EN BIOLOGISCH

Dierenwinkel Het Vachtje heeft een ruime keuze uit 100 % duurzame, biologische en ecologische producten.