Franse bulldog dag 23 mei

Franse bulldog dag 23 mei

Ben jij al klaar voor de Franse Bulldog middag?

13.00 uur rondleiding door Het Vachtje, Alle aandacht voor voeding, vragen en Franse Bulldog weetjes!

Indien nodig kunt terecht in de trimsalon voor nagels knippen/vijlen, kosten hiervan zijn €12,50 Ook kunnen er afspraken worden gemaakt bij de trimsalon voor een professionele tand reiniging en eventueel een Franse Bulldog spa.

Spectaculaire aanbiedingen op Franse Bulldog jasjes en tuigjes en voor iedereen met Franse Bulldog een korting op het hele assortiment!

Bij besteding van €25,- of meer een geweldige edelsteen van Floofs and Cookies cadeau! De keuze is uit 9 soorten edelstenen!
Bij een besteding van €50,- of meer geven wij een edelsteen van Floofs and Cookies en halsband en lijn van Kentucky(keuze uit beperkt assortiment)cadeau!

14.00 uur Korte wandeling naar het Franse Bulldog speelveld en spelen op een gesloten speelveld met alle Bulletjes en voor de baasjes een kopje thee of koffie!

15.00uur Korte wandeling terug naar Het Vachtje om te proeven aan de Franse Bulldog tapasbar! (Uiteraard houden wij ook rekening met voeding allergieΓ«n)

Voor iedereen staat een geweldig goed gevulde cadeautas met diverse merken natuurvoeding mini brokjes, nat voer, diverse soorten treats en kauwsnacks enz enz klaar!

Dit wordt een Franse Bulldog middag om nooit te vergeten!
SUBHEADING

Blog posts