Pino voerbakken

Pino voerbakken

Ons Verhaal
Pino bowls zijn ontworpen vanuit het belang van jouw huisdier. We combineren gezondheid, comfort en duurzaamheid voor een eetervaring die veel verder gaat dan alleen eten.

Gezonder eten
Onze bowls zijn niet zomaar voerbakken; ze zijn ontworpen om uw hond of kat gezonder te laten eten. Ontdek onze innovatieve bowls, van anti-schrok voerbakken voor gulzige eters tot een comfortabel snorhaarvriendelijke design. Het is onze missie om van elke maaltijd een gezonde eetervaring te maken.

Pino - Placemat Voerbak

Comfortabel genieten
Gedaan met wegglijdende voerbakken, kletterende geluiden en vieze geurtjes. Onze kommen zijn gemaakt van zand, waardoor ze zwaar genoeg zijn om op hun plek te blijven staan, zijn geluidloos en vermijden vervelende geurtjes. Enthousiaste honden en katten krijgen onze sterke zand-bowls niet kapot. Geen inslik-gevaar van scherpe brokken, wat zorgt voor een veilige en comfortabele eetervaring.

Duurzaam menu
Laten we het tij keren tegen onkwalitatieve massaproductie. Onze duurzame bowls van zand, staan voor premium kwaliteit een huisdier-leven lang. Alle bowls worden handgemaakt in Belgiรซ in een sociale werkplaats, waarbij vakmanschap primeert en bijdraagt aan onze maatschappelijk. We willen dat je je goed voelt bij de keuzes die je maakt voor je huisdier.

ย 

SUBHEADING

Blog posts