Vandaag kijken we speciaal naar Pala: 100% natuurlijk en rauw

Vandaag kijken we speciaal naar Pala: 100% natuurlijk en rauw

Vandaag kijken we speciaal naar Pala: 100% natuurlijk en rauw


Goed verteerbare en biologisch beschikbare grondstoffen, boordevol eiwitten, mineralen, vitamines en vetzuren, voorzichtig verwerkt om een ​​optimale voeding te behouden. U begrijpt waarom Pala beter is dan zwaar bewerkte, in massa geproduceerde dierenvoeding boordevol additieven.


Honden en katten gedijen op een eiwitrijk dieet, zoals de natuur het bedoeld heeft.
Onze complete en uitgebalanceerde recepten bevatten minimaal 82% goed verteerbaar rauw vlees en vis, 13-14% groenten en bessen rijk aan antioxidanten en vezels, en 3-4% volledig natuurlijke boosters. Geen granen, vulstoffen, zetmeel of plantaardige Omega's hier.

De wetenschap in ons eten
Hoogwaardig vlees en vis is niet alles. Het gaat ook om proportie, balans en verbetering. Onze recepten zijn samengesteld in samenwerking met DogRisk, een toonaangevend onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich richt op de gezondheid en voeding van honden aan de Universiteit van Helsinki. We hebben ook een onderzoekspartnerschap met de Technische Universiteit van Tallinn om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van voedselbereiding en -conservering.


Onze ingrediënten

Elk ingrediënt dat we gebruiken is grondig gecontroleerd op voedingswaarde, verteerbaarheid, biologische beschikbaarheid en compatibiliteit met andere ingrediënten. Hier zijn een paar voorbeelden:

• Lever – uitstekende bron van A-, B- en D-vitamines, ijzer, koper, zink, fosfor en essentiële vetzuren

• Hart – uitstekende bron van B-vitamines, ijzer, fosfor, Omega 3-vetzuren en aminozuren zoals taurine

• Nier – bron van vitamine A, E, K en B12, ijzer

• Zalm – naast eiwitrijk zit zalm boordevol Omega 3-vetzuren DPA en EHA, vitamine A, D en B, zink, kalium en magnesium

• IJslandse kelp – een echt superfood met meer dan 60 verschillende mineralen, vitaminen en aminozuren, waaronder jodium, ijzer, calcium, kalium, boor, A-, B-, C- en E-vitamines en oplosbare vezels

• Kurkuma – nog een superingrediënt met ontstekingsremmende, antimicrobiële, antibacteriële en anticarcinogene eigenschappen, het helpt ook bij het bewaren van voedsel

• Zwarte peper – op zichzelf geen superingrediënt, maar bevat piperine, dat de opname van de verbinding curcumine in kurkuma bevordert.


Onze obsessie met kwaliteit
We doen ons uiterste best om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken en te behouden, zowel in onze producten als in onze service. Het komt tot uiting in alles wat we doen – van de selectie van grondstoffen tot ons productieproces en de follow-up na de verkoop met onze klanten. En we leren voortdurend en zoeken naar manieren om onze producten en service te verbeteren.

SUBHEADING

Blog posts